Homepage

De Kleis Huisartsen
Graskamplaan 11
1911 LH Uitgeest
0251 – 31 78 18
(Spoed toets 1)

 

Openingstijden:
Iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Het spreekuur is op afspraak.

NHG

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk de Kleis levert reguliere huisartsenzorg zoals omschreven door het NHG en wij werken volgens de geldende richtlijnen. De praktijk is open voor nieuwe patiënten in gemeente Uitgeest(-Zuid)en kenmerkt zich door een jonge populatie.

Onze praktijk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00, tijdens de avond- nacht- en weekenddiensten kunnen onze patiënten terecht bij de Huisartsenpost Beverwijk.

Wij leveren laagdrempelige en servicegerichte zorg in deze groeiende nieuwbouwwijk, waarbij het contact met de patiënt centraal staat. Dit betekent dat de praktijk goed bereikbaar is, patiënten dezelfde dag terecht kunnen op het spreekuur, een visite kunnen aanvragen of de huisarts telefonisch kunnen spreken.

Ondanks alle veranderingen in de zorg, waarbij schaalvergroting in de huisartsenpraktijk onontkoombaar is en een toenemend aantal medewerkers verschillende taken van de zorg op zich neemt, is het de kunst de zorg rond onze patiënt(en) en zijn/haar omgeving te blijven organiseren, zodat de patiënt zich geholpen en gekend weet.

Hieruit vloeit voort dat continuïteit in de zorg onze missie is.