Homepage

De Kleis Huisartsen
Graskamplaan 11
1911 LH Uitgeest
0251 – 31 78 18
(Spoed toets 1)

 

Openingstijden:
Iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Het spreekuur is op afspraak.

NHG

Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Wat is een PGO?

PGO is de afkorting voor persoonlijke gezondheidsomgeving.

Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) is een app of website waar u uw eigen medische en gezondheidsgegevens kunt verzamelen. En weer kunt delen. Dat kunnen gegevens zijn uit het ziekenhuis waar u patiënt bent. Of van de huisarts of fysiotherapeut. Van bijvoorbeeld uitslagen of behandelingen. Maar ook gegevens die u zelf verzamelt, zoals uw bloeddruk, voeding of hoeveel stappen u iedere dag zet. Al die gegevens kunt u zelf bij elkaar brengen in een PGO. Zo heeft u al uw medische gegevens op één plaats. En bepaalt u zelf met wie u deze deelt.

Meer informatie is te vinden op: pgo.nl 

Jij kiest zelf welke PGO het beste bij je past. Over alle PGO’s vind je informatie op digitalezorggids.nl. Klik op onderstaande banner om naar de keuzehulp te gaan.

Wat heeft u nodig?

Om een PGO te gebruiken heeft u een mobiele telefoon en internetverbinding nodig. U kunt ook inloggen via uw computer, maar nog nog heeft u uw mobiele telefoon nodig.

Veiligheid

Een veilige PGO heeft het MedMij-label. Als een PGO het MedMij-label heeft, betekent dat uw gegevens veilig worden bewaard. MedMij zorgt er ook voor dat de gegevens die u verstuurt of ontvangt van je zorgverlener ook werkelijk worden verstuurd.

Tevredenheidsonderzoek

Wij verzamelen graag uw feedback over het gebruik en ervaringen met online inzage en de patiëntenportalen.
Deze enquête geeft de regionale zorggroep nuttige input voor de digitale/eHealth ontwikkelingen van de regio in de toekomst.